vaktuna

Bugün : 1 Ekim 2016 Cumartesi

OKULUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

İNTERNET HAFTASI

2012 Eğitim-Öğretimyılı, "İnternet Haftası" etkinlikleri 09.04.2012-22.04.2012 tarihleri arasında düzenlenecektir. Hafta ile ilgili geniş bilgi almak için, yandaki "İnternet Haftası Logosuna" tıklayın.

23 NİSAN ULSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz idarecileri,öğretmenleri ve öğrencilerimizin katılımı ile çoşku içinde kutlanmıştır. Kutlamada öğrencilerimizin, sınıf öğretmenlerinin gözetiminde ve velilerininde katılımıyla hazırlamış oldukları gösterilerini sergilemişlerdir.
        Emeği geçen herkese teşekkürler.
                                                                                                       Güven DEMİRCİ
                                                                                                         Okul Müdürü

(Fotoğrafları Büyük İzlemek İçin Üstüne fare ile tıklayın)

Tarih : 4 Mayıs 2012 Cuma
Hit : 21966

Okulumuzun Web Sitesi, Bilgisayar Formatör Öğretmenimiz Veli AKTUNA Tarafından Hazırlanmıştır.
Sitemiz Google Chrome, Opera ve İnternet Explorer'da Test edilmiştir.
*Yönetim Paneline Giriş!*